Kritische koffiedrinkers zijn niet snel tevreden. Sterker nog, alles wat niet voldoet aan hun hoge eisen, krijgt al snel de benaming slootwater. Bij het maken van de beste koffie komt natuurlijk de beste apparatuur kijken, zeker wanneer je geen zin hebt om alles handmatig te doen. Wat ons betreft is het verstandig om te kiezen voor een volautomatische Jura koffiemachine. We leggen je uit waarom.

Over Jura

Jura is afkomstig uit Zwitserland. Inderdaad, dan weet je het wel. In het land van de horloges maken ze apparaten die voldoen aan de strengste eisen. Innovatie, kwaliteit en precisie zijn termen die perfect passen bij Jura. In het Alpenland heeft het merk de beste ingenieurs ingeschakeld om keer op keer topkwaliteit Jura koffiemachines te ontwikkelen.

De lekkerste koffie, gewoon thuis

Je hebt niet altijd zin om de deur uit te gaan voor een bezoek aan de lokale koffietent. Je verdient thuis de beste koffie, bijvoorbeeld bij het ontbijt. De machines van Jura zijn makkelijk in te stellen, op basis van je eigen behoeftes. Maak je espresso nog wat sterker of voeg een dikkere laag schuim toe aan je cappuccino. Het is allemaal mogelijk.

Gebruiksgemak

Wanneer je kiest voor een Jura koffiemachine, hoef je geen barista opleiding gehad te hebben. Nee, deze machines kunnen volautomatisch jou voorzien van een heerlijke koffie, espresso of cappuccino. Juist het gebruiksgemak is één van de grootste pluspunten. Er zitten duidelijke displays op de machines, zodat je in een handomdraai je keuze maakt en snel over het eindresultaat beschikt. Zelfs het onderhoud is allesbehalve moeilijk. Daardoor hoef jij je geen zorgen te maken over het reinigen en ontkalken van de machine.

Oog voor design

Bij een luxeproduct hoort een passend ontwerp. Jura maakt gebruik van hoge kwaliteit materialen, gecombineerd met een sublieme afwerking. Kwaliteitscontrole is een belangrijk tijdens het productieproces, dus je hoeft niet te vrezen voor een zogenaamd maandagochtend exemplaar. De designers van Jura geven hun machines stuk voor stuk een prachtige uitstraling, die moeiteloos is in te passen in je interieur. Misschien is dit niet het belangrijkst voor de koffieliefhebber, maar het is in ieder geval mooi meegenomen.

Meer oog voor duurzaamheid

Meestal betekent kiezen voor kwaliteit ook kiezen voor duurzaamheid. Een goed product gaat namelijk lang mee en belandt niet snel bij het afval. Wat dat betreft zit je dus al goed bij Jura. Daar komt nog bij dat de Zwitserse ingenieurs trachten om zoveel mogelijk zuinig om te gaan met het gebruik van grondstoffen en energie. De machines zijn bijzonder zuinig, terwijl ze ondertussen wel een topprestatie leveren. Behalve een melkpak en de verpakking van koffiebonen is er verder geen plastic of kartonafval dat achterblijft na het maken van een lekkere bak koffie.

Jura koffiemachines