Wat is een Hifu behandeling?

Een hifu behandeling wordt toegepast om huidveroudering tegen te gaan en huidverstrakking te realiseren. Deze therapie op basis van ultrasound (geluidsgolven) zorgt ervoor dat de collageenaanmaak van uw huid een boost krijgt. Door energie te concentreren in het behandelgebied wordt het oude verslapte collageen afgebroken en vervolgens in meervoud nieuw elastisch opgebouwd.

Hoe gaat een HIFU behandeling in zijn werk?

Een standaard hifu behandeling ziet er als volgt uit:

  1. De huid wordt gereinigd
  2. Er wordt gel aangebracht op het te behandelen gebied
  3. De transducer wordt op uw huid geplaatst en de behandeling gaat van start!

Voorafgaand aan de behandeling plant u natuurlijk een consult in waarin u met de behandelend arts bespreekt wat u graag wilt aanpakken. Zo kan de arts kijken of een ultrasound behandeling voor u geschikt is.

Met behulp van hifu kan de huid gelift worden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om ook rimpel behandelingen uitvoeren. Het ligt allemaal aan het gebied dat u wilt aanpakken! Bijzonder is de hifu facelift. In dat geval worden alle zones behandeld, voor een jongere uitstraling!

In de voorhoofdregio wordt bijvoorbeeld een wenkbrauwlift uitgevoerd. Rond de ogen, de wangen en de mond gaat het met name over het behandelen van rimpels. Op deze manier kunt u makkelijk kraaienpootjes of de neuslippenplooi verminderen.

Hifu behandeling

Hifu behandeling gezicht

Een hifu gezichtsbehandeling kan toegepast worden op de volgende gebieden:

  • Voorhoofd
  • Ogen
  • Wangen
  • Kaaklijn

Hifu: Voor en Na

Bekijk hier de resultaten van een hifu behandeling. De onderstaande foto’s laten het resultaat zien van de volgende behandelingen: kaaklijn, wangen en ogen.
De voor en na foto’s zijn 3 maanden na de behandeling genomen. Het resultaat is verkregen door middel van slechts 1 hifu behandeling.

Hifu behandeling mond
Hifu behandeling mond resultaat
Hifu behandeling ogen voor
Hifu behandeling ogen na

Hifu Huidverstrakking

Met hifu kan ook de verslapte huid weer strakker gemaakt worden! Deze methode is met name geschikt voor de volgende behandelingen:

  • Hals & Decolleté

Heeft u rimpels in de hals of bij uw decolleté? Plan dan een consult bij JC Kliniek, zodat zij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn!