Groningen, dé studentenstad bij uitstek. Het is niet alleen een van de leukste steden van het land, ook een stad met een erg veel keuze in kapperszaken. Omdat je haar je waarschijnlijk erg dierbaar is, begrijpen wij dat je niet zomaar de eerste de beste kapperszaak binnen zou lopen om je haar te laten knippen. Om deze reden hebben wij de beste kapper in Groningen voor jou opgezocht: namelijk BeautyfabrieQ Groningen!

Kapsalon BeautyfabrieQ Groningen

Kapsalon BeautyfabrieQ Groningen ligt gelegen in de Zwanestraat. Dit is op steenworp afstand van de Grote Markt, het kloppend hart van Groningen. In deze sfeervolle kapsalon waan je je in een oase van rust en persoonlijke aandacht.

De kappers en kapsters van BeautyfabrieQ Groningen zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. Hier wordt écht geluisterd naar wat jij wil en hiernaast hebben de kappers een erg goed oog voor wat er nou echt bij jou past. Als jij een kapsel in jouw hoofd hebt, maar de kapsters denken dat dit niet mooi gaat uitpakken, dan zullen zij jou dit afraden.

De ervaren kappers werken uitsluitend met de kwaliteitsproducten van het merk Davines. Tijdens het wachten krijg je een kopje koffie of thee, speciaal voor jou gezet door onze barista.

welke kapper Groningen

BeautyfabrieQ: zoveel meer dan een kapsalon

Het leuke aan BeautyfabrieQ Groningen is, is dat deze kapperszaak nog veel meer dan alleen een kapsalon is. In hetzelfde gebouw kun jij door professionals huidspecialisaties laten uitvoeren of kiezen uit heerlijke behandelingen in de schoonheidssalon!

Bovendien kun je hier ook genieten van een hapje en een drankje op het terras. Kies voor een heerlijke lunch of kom high tea’en! Wil je van alles tegelijkertijd genieten? Dat kan ook! BeautyfabrieQ Groningen biedt regelmatig arrangementen aan. Kies bijvoorbeeld voor een arrangement bestaande uit een skin booster, mini high tea en eyebrow shaping. Gezellig om samen te doen!

BeautyfabrieQ Groningen Kapper