Wanneer u bezig bent met montagewerkzaamheden, is de kans aanwezig dat u dit nog altijd met mankracht doet. Vaak zelfs met  blessures of lichamelijke klachten als gevolg. Tegenwoordig is dit niet meer nodig. Er is namelijk een reeks hijsmachines voor glas met uiteenlopend maximaal draagvermogen beschikbaar voor glasleveranciers, raamdeurfabrikanten en installateurs/ glaszetters.

Voordelen van de hijsoplossingen

Het gebruik van deze machines levert u een aantal voordelen op. De grootste is dat deze glasmontagemachines de glaszetters in staat stellen om taken op locatie of in de werkplaats met grotere precisie uit te voeren. Bovendien kunt u per jaar veel geld besparen doordat minder arbeiders meer werk kunnen verrichten. Uiteindelijk zorgt dit voor lagere arbo-risico’s en kosten door veiliger hanteren van grote glasplaten met minder personeel.

Hefapparatuur voor glas

Deze machines worden met toewijding gefabriceerd, om ervoor te zorgen dat u te allen tijde veilig kunt werken en dat de veiligheid van medewerkers wordt gewaarborgd. Een uitgebreide reeks van glasbehandelingsapparatuur wordt aangeboden om uw bedrijf te helpen de transport- en installatiedoelstellingen te bereiken. In staat om glas te hanteren met een uiteenlopend draagvermogen, worden de ideale oplossingen voor glasleveranciers en installateurs/ glaszetters aangeboden.

Deze apparatuur voor het hanteren van vlakglas, die gericht is op veiligheid en geschikt is voor een breed scala aan werkomgevingen, is ongeëvenaard. De installatie van glas is een essentieel onderdeel van de moderne bouwindustrie en het doel van deze apparatuur is om de komende jaren voorop te lopen bij de ontwikkeling ervan.

Productie, opslag of op het werk

Glas is zwaar en de plaatsing ervan vereist uiterste nauwkeurigheid. Het is dus van cruciaal belang dat u over het juiste gereedschap en de juiste mensen beschikt. Het goede nieuws is dat het met de moderne technologie niet langer nodig is om mensen in gevaar te brengen bij het plaatsen van glas. Dus als u investeert in glashefmachines, kunt u er zeker van zijn dat u het juiste gereedschap voor de klus krijgt.

Deze machines zijn inzetbaar in fabrieksomgeving of op locatie – wat er ook nodig is. Ze zijn ook gemakkelijk te vervoeren via een aanhanger of in een vrachtwagen, zodat u uw machine altijd bij de hand heeft wanneer u deze nodig heeft. Het maakt niet uit op welke manier u in de glas- of bouwindustrie actief bent, er is altijd wel een model te vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet.

Glasmachine kopen?

Bent u op zoek naar een machine om eenvoudig glas te plaatsen? Bekijk dan het volledige programma van Topspin International. Hier kunt u altijd een geschikte machine vinden. Zij werken nauw samen met experts en werken graag met u samen aan een oplossing op maat voor uw werkplaats of werkterrein.