Voor velen is wonen aan het water een droom. Niet verwonderlijk, wonen in een waterrijke omgeving heeft namelijk veel te bieden. Wonen aan het water is perfect voor recreatie, om weer tot jezelf te komen na een lange dag of om gewoon van rust te genieten. In welke categorie jij ook thuishoort, voor velen is een huis aan het water een droom. Die droom kan nu waargemaakt worden in Broek Zuid, onder de rook van Joure.

Broek Zuid: comfortabel wonen onder de rook van Joure

Broek Zuid is dé nieuwe woonwijk aan het water in de provincie Friesland. Door de gunstige ligging net buiten Joure ligt heel het land aan jouw voeten. Via de nabij gelegen A6 rijd je binnen no-time naar de randstad voor je werk en vanuit het open vaarwater in de achtertuin heb je toegang tot de beroemde Friese meren. De locatie is perfect voor watersportliefhebbers!

Wanneer je een kavel koopt in Broek Zuid bevat deze een aanlegsteiger in de achtertuin. Je hoeft dus ook nooit meer liggeld te betalen. Vanuit jouw eigen achtertuin verken jij met de boot de Friese meren. Beoefen je favoriete watersport en geniet van een mooie zonsondergang na een lange dag op het water.

wonen aan het water

Unieke omgeving

De omgeving van Broek Zuid bestaat niet alleen uit prachtige meren, ook bossen en andere natuurgebieden zijn hier aan de orde van de dag. Prachtige bossen en natuurgebieden zijn op loopafstand en de leukste sportverenigingen zijn bereikbaar op de fiets.

In de omgeving worden de leukste evenementen georganiseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Skûtsjesilen, of van het ballonfestival in Joure? Het Skûtsjesilen speelt zich af op de Friese wateren en is al jaren een traditie in de Friese cultuur. Het ballonfestival in Joure is zelfs de grootste van het land!  Deze unieke evenementen kun jij nu vanaf de eerste rij meemaken.

 

Ruime kavels in een waterrijke omgeving

In totaal komen er 86 kavels vrij in deze waterrijke omgeving. Om kans te maken op een kavel in deze begeerde omgeving is het van belang om je tussen 19 mei en 2 juni in te schrijven voor de verloting van de eerste kavels. De verloting van de kavels zelf vindt plaats op 11 juni. Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Zorg dan dat je jezelf inschrijft voor deze verloting! Voor meer informatie bezoek je de website van Broek Zuid.

unieke omgeving Broek Zuid