Landelijke keukens zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en houtsoorten. Tegenwoordig kun je een uniek aanbod aan keukens vinden in verschillende vormen en maten. Zo kun je kiezen voor een keukeninrichting die volledig past bij de inrichting van je huis. Elke op maat gemaakte keuken is uniek in zijn ontwerp; het creatieproces verschilt per individueel huishouden. Op maat gemaakte keukens zijn voor veel huiseigenaren een levenslange droom.

De keuken wordt niet voor niets gezien als het hart van een huis. Veel mensen ontwerpen hun keukens tot in het kleinste detail. Op maat gemaakte landelijke keukens kunnen de stijl en persoonlijkheid van hun eigenaren weerspiegelen.

Wie van de perfecte landelijke keuken droomt, heeft de beste ontwerpers in de branche nodig en dat is precies wat Eco Keukens voor u kan verzorgen. Zij produceren hun keukens in een eigen werkplaats in Gieten.

Landelijke keukens met een speels design

Een landelijke keuken heeft een strak, minimalistisch en bescheiden ontwerp. Deze houten keukens zijn beschikbaar in een breed aanbod aan stijlen. Zo is er altijd wel een ontwerp die aan jouw specifieke voorkeuren voldoet.

Of u nu kiest voor een traditionele of moderne keuken, keukens in landelijke stijl zijn tijdloos en passen binnen iedere inrichting.

wonen aan het water

Wat is jouw keukenstijl?

Hedendaags

Bij deze keukens draait alles om strakke lijnen en minimalistische ontwerpen. Kasten en apparaten zijn geplaatst om te worden geïntegreerd in het totale ontwerp. Open ruimte en neutrale kleuren staan centraal in een moderne keuken die meestal wordt aangevuld met een strak tafelblad. Hoewel wit nooit uit de mode raakt, wordt een gedurfde moderne keuken met hout natuurlijk gekleurd.

Traditioneel

Bij een traditionele keuken draait alles om warmte en comfort. Dit wordt gecreëerd door het gebruik van kleuren met rode, oranje en gele tinten. Metalen materialen worden veelal vermeden. Deze worden meestal vervangen door warme houten elementen.

unieke omgeving Broek Zuid

Tips voor het samenstellen van jouw landelijke keuken

Ongetwijfeld heb je je al verder verdiept in het samenstellen van je keuken. Toch wil ik je graag nog een aantal tips meegeven.

Wat is belangrijk?

Elke keuken heeft enkele vaste opbergonderdelen en kastjes of lades waar je minder belangrijke dingen opbergt. Wat u investeert om de lades en kasten te ontwerpen, wordt terugbetaald door de maximale opslagcapaciteit die u ervoor terugkrijgt.

Of het nu gaat om een ​​grote open keuken of kleine compacte, de opslagcapaciteit moet uitstekend zijn om de ruimte ordelijk en schoon te houden.

Ga voor de juiste look

Dit lijkt vanzelfsprekend, maar lang niet iedereen denkt hier voldoende over na. Overhead-opslag geeft bijvoorbeeld een zeer compacte en handige uitstraling. Het zal de keuken er ook groter uit laten zien. Het is echter raadzaam om de zware apparaten onder het keukenblad te bewaren terwijl het alledaagse keukengerei in de bovenlades kan worden bewaard.

Koop de juiste accessoires

Praktische en eenvoudige accessoires dragen bij aan de bruikbaarheid van het keukenontwerp. Van theedoekhouders tot bestekhouders. Het is belangrijk dat je bestek dat veel wordt gebruikt eenvoudig kunt pakken.

Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Het kiezen van de juiste kleur voor je keuken is belangrijk. Gebruik voor kleine ruimtes de lichtere kleurcombinaties, terwijl voor de open keukenruimte gedurfde kleuren bijdragen aan de look. In bepaalde delen van de keuken kunnen neutrale paletkleuren worden gebruikt.