Een Keller Keuken is een waar begrip in Nederland. Het staat voor oerdegelijke kwaliteit en het bedrijf produceert keukens in de meest uiteenlopende stijlen, van modern tot landelijk en van greeploze keukens tot hoogglans keukens. Zo zit er altijd wel een Keller Keuken naar smaak bij!

Historie Keller Keukens

Historie van de Keller Keukens

In het jaar 1946 waren de eerste Keller Keukens een feit! De gebroeders Keller, de oprichters van Keller Keukens, waren de zoons van een Rotterdams meubelmaker en het maken van meubels en interieur was hen met de paplepel ingegoten.

Van origine zaten zij in het maken van parketvloeren, maar een bouwbedrijf bood hen een opdracht aan die ze niet af konden slaan, namelijk het opleveren van 1.000 keukens. Deze opdracht werd met beide handen aangepakt en was een daverend succes. Vanaf dat moment is het balletje gaan rollen.

Keller keukens in deze tijd

Keller Keukens in deze tijd

Inmiddels is Keller Keukens uitgegroeid tot een erg grote speler op de Nederlandse keukenmarkt en heeft het bedrijf ruim 250 medewerkers in dienst. De fabrikant werkt uitsluitend met de allerbeste materialen en de keukens hebben gegarandeerd een erg lange levensduur.

De belangrijkste kenmerken van een Keller Keuken zijn:

  • Het kosteloos laten vervangen van niet functionerende onderdelen van de keuken;
  • Onderdelen van de keuken zijn tot 10 jaar na aanschaf van de keuken nog te bestellen;
  • Kwaliteit staat erg hoog in het vaandel;
  • Maatwerk is niet afhankelijk van prijsklasse en is zelfs mogelijk in de kleine details;
  • Ze beschikken over een eigen designteam;
  • Alles wordt geproduceerd volgens de hoogste veiligheidsnormen;
  • De keukens worden uitsluitend verkocht door deskundige speciaalzaken.

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende keukens en het verhaal achter de Keller Keuken? Bekijk het hier: www.kellerkeukens.nl.