Het allerleukste indoor kinderfeestje van Drenthe? Die vier je bij Ballorig! In deze indoor speeltuin klimt en klautert ieder kind vrolijk rond en vindt ook ieder kind wel iets leuks om te doen. Ben je benieuwd naar de indoor speeltuin in Drenthe? Hier vind je meer informatie!

Waan je in een heus indoor speelparadijs

Ballorig is een indoor speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit speelparadijs is het gehele jaar open. In Drenthe zijn er drie locaties, namelijk in Emmen, Assen en Meppel. Altijd wel een locatie voor een kinderfeestje of een leuk dagje uit in de buurt dus!  

Ballorig is dé plek voor het vieren van jouw kinderfeestje. Hier kun je uitgebreid (tot sluitingstijd) genieten van de speeltoestellen, krijg je drie glazen limonade per kind, krijgt elk kind een chips- of snoepzakje en krijgt de jarige een cadeautje.

Een heus speelparadijs in drenthe

Prijs en ervaring van het kinderfeestje

Het leukste kinderfeestje van het jaar reserveer je al voor 11 euro per kind! Deze kinderfeestjes kunnen in alle vestigingen van Drenthe gevierd worden. Dus ook in Assen, Meppel en Emmen. De kinderen hebben een onvergetelijke dag! Ben je benieuwd wat kinderen van het feestje vinden? Bekijk het hier:

Verschillende arrangementen

Niet alleen voor een kinderfeestje in de provincie Drenthe kun je bij Ballorig terecht, ook andere groepsarrangementen zijn hier beschikbaar. Zo kan er al gekozen worden voor een peuteruitje (kinderen toto 5 jaar) vanaf 4,50 per kind. Dit arrangement is beschikbaar vanaf 15 kinderen en geldt alleen wanneer jullie voor 12:00 binnenkomen.

Een schoolreisje kan al bij Ballorig gevierd worden voor 10,- per kind. Lekker met de hele school spelen in Ballorig! Ook groepsarrangementen worden bij Ballorig aangeboden. Deze arrangementen zijn al beschikbaar vanaf 10,- per kind. De kinderen kunnen dan spelen tot sluitingstijd, krijgen patat, twee keer limonade en een lekker ijsje bij vertrek.

Naast de locaties in Drenthe heeft Ballorig wel 38 verschillende vestigingen in het land. Altijd wel een locatie in de buurt om een kinderfeestje te gaan vieren!

Meer informatie? Kijk dan op www.ballorig.nl!

ballorig binnenspeeltuin